Haarwerkspecialist

Voor Westland en omgeving voor een haarwerk/pruik naar Haarwerkspecialist Kapsalon Heuchemer.

Waarom Haarwerkspecialist Kapsalon Heuchemer?
Omdat wij het belangrijk vinden dat u ook in moeilijke tijden er op en top uit blijft zien…

“Mooi haar geeft zelfvertrouwen”

Dun haar hebben, problemen met kaalheid of tijdelijke kaalheid door een chemokuur is al ingrijpend genoeg. Wij bieden u een stijlvolle collectie confectie haarwerken/pruiken, modieus en bijna niet van echt haar te onderscheiden en …….natuurlijk ook Top kwaliteit Human hair van het merk Follea. Wij als Haarwerkspecialisten van Kapsalon Heuchemer begeleiden en verzorgen u persoonlijk en geven u een eerlijk en professioneel advies.

Op consult
U maakt een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Haarwerk Specialist Kapsalon Heuchemer, dit eerste contact  kan binnen 5 dagen. Heeft u een goed gevoel bij ons dan gaan wij samen met u en eventuele familie op zoek naar de beste oplossing. U kunt rekenen op een deskundig advies bij het maken van de keuze van een haarstukje, haarwerk of pruik. Dit alles in een warme omgeving waarbij privacy, discretie en kwaliteit gegarandeerd zijn.

 U kunt ons bellen of mailen: 

Kapsalon                                 0174-245535
Mary Heuchemer                  06-22240811
Elly Peeters Heuchemer     06-29132460
info@kapsalonheuchemer.nl 

haarwerken@kapsalonheuchemer.nl 

 

Liane

Onze collega Liane Kok is inmiddels ook gecertificeerd haarwerkspecialist.

Service en nazorg zijn onze kracht
– Wij kunnen u, indien nodig, ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken voor een kennismakingsgesprek.

-Wij reserveren het haarwerk/pruik tot het moment dat u het nodig heeft bij chemotherapie of een andere radiologische behandeling, gemiddeld 3 tot 6 weken. De levertijden van een maatwerk is 6 tot 12 weken, van confectie haarwerk/pruik is dit 2 tot 5 werkdagen.

– Als het aanmeten van haarwerk/pruik nodig is op medische gronden, keren de meeste zorgverzekeraars een standaard vergoeding uit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij begeleiden u/verzorgen de aanvraag voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Belangrijk is dan dat u de medische indicatie, identiteitsbewijs en zorgverzekeringspolis bij u heeft.

-Wij adviseren u over de verzorging van hoofdhuid en haar en wij werken daarbij met de producten van Mediceuticals. Dit merk biedt een lijn haar- en hoofdhuid verzorging die voor een optimale conditie zorgen en behouden. Voor informatie, kijk op de website. www.mediceuticals.eu

-Service zoals u van ons gewent bent: altijd even terugkomen als er iets is waar u zich niet prettig bij voelt. Extra service die wij verlenen is…..als uw haar na een medische  behandeling  weer gaat groeien, verzorgen wij de eerste knipbehandeling en een medicinale wasbehandeling geheel gratis. Tevens adviseren wij over haarverzorgingsproducten en behandeling voor thuisgebruik om haar en hoofdhuid weer helemaal te optimaliseren.

-Ook verzorgt Haarwerk Specialist Kapsalon Heuchemer het onderhoud van uw haarwerk/pruik met de allerbeste zorg.

Prijzen
Prijzen zijn afhankelijk van welk gekozen haarsoort, welke lengte en de dagprijs van echt haar. Bij maatwerk geldt de eventuele grootte van het haarwerk/pruik 

Uw haarwerk/pruik wordt eerst streng gecontroleerd en dan naar uw tevredenheid afgeleverd. U heeft ten allen tijde garantie zoals de bepaling van de leverende firma is; gemiddeld 6 maanden. Wij zijn ook aangesloten bij www.degeschillencommissie.nl

clim hair logo

logo's haarwerk